Son dakika: İstanbul’da şiddetli fırtına! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün peş peşe uyarılarının ardından şiddetli fırtına etkisini gösteriyor. Öte yandan 5 günlük hava durumu raporu da ortaya çıktı.

18:3828 Kasım 2023

TEKİRDA’DA DENİZ TAŞTI

Marmara Denizi’nin Tekirdağ kıyıları şiddetli lodos sebebiyle taştı. Deniz taşması sonucunda tsunamiyi andıran görüntüler ortaya çıktı.

18:2928 Kasım 2023

İŞTE SARI KODLU UYARI VERİLEN İLLER

Meteoroloji’nin şiddetli fırtına ve yağmur uyarısı verdiği iller şöyle: Aydın, Bilecik, Bursa, Edirne, İzmir, Kırklareli, Kütayha, Muğla, Sinop, Zonguldak, Yalova, Düzce, Balıkesir, Bolu, Çanakkale, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Sakarya, Tekirdağ, Bartın, Karabük.

18:2328 Kasım 2023

RÜZGAR ALARMI

Meteoroloji’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Rüzgârın, Marmara ve Kıyı Ege ile zamanla Karadeniz’de güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

18:2228 Kasım 2023

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji’den yapılan uyarıda şu ifadeler yer aldı: Yağışların, Kıyı Ege ve Trakya çevreleri ile İstanbul, Kocaeli ve Aydın’ın kuvvetli, İzmir, Manisa çevreleri, Muğla’nın kıyı kesimleri ve Aydın’ın batı ilçelerinin çok kuvvetli ve şiddetli olması beklendiğinde sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

18:2128 Kasım 2023

GEMİ TRAFİĞİ ASKIYA ALINDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada “İstanbul Boğazı gemi trafiği saat 17.50 itibariyle olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır” ifadeleri yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir