Evde protez tırnakları çıkarmanın en basit yolu! Az malzemeyle güçlendirin

Çıkarabilmek için birden fazla yöntem bulunuyor. Bunlardan biri için yalnızca, bir kase, sıvı bulaşık deterjanı ve ılık suya ihtiyacınız var.

Bir kaseyi ılık suyla doldurun ve birkaç damla sıvı bulaşık deterjanı ekleyin. Tırnaklarınızı yaklaşık 30 dakika ılık sabunlu suda bekletin.

Bu akriliğin yumuşamasına yardımcı olacaktır. Daha sonra yumuşatılmış akriliği, manikür itici kullanarak yavaşça kaldırıp çıkarmayı deneyin.

Asetonlu oje çıkarıcı, pamuk topları, alüminyum folyo, tırnak törpüsü, tırnak makası, vazeline ihtiyaç bulunuyor.

Tırnaklarınızı mümkün olduğu kadar kısa kesin. Akriliklerinizin üzerine sürülmüş ojelerden kurtulmak için tırnaklarınızın üst kısımlarını törpüleyin.

Aseton hasarından korunmak için biraz vazelin uygulayın. Bir parça pamuğu asetonlu oje çıkarıcıya batırın, pamuğu tırnaklarınızın üzerine yerleştirin ve ardından tırnağı bir parça alüminyum folyoyla sarın.

Alüminyum folyoda tırnaklarınızı 20 dakika bekletin ve süre dolduğunda tırnaklarınızdan birinin üzerindeki alüminyum folyoyu yavaşça kaldırarak kontrol edin.

Akrilik çıkmaya başlamazsa, beş ila on dakika daha bırakın. Diş ipi, manikür çubuklarına ihtiyacınız var. Akriliklerinizin kenarlarını manikür çubuğuyla çok nazikçe kaldırın.

Akrilikleriniz eskiyse ve gevşemeye başladıysa bu adım çok kolay olacaktır. Tırnaklarınızın kenarları kaldırıldıktan sonra arkadaşınızın akrilik tırnağının altına bir parça diş ipi yerleştirin.

Protez tırnaklar, kendilerini atmaya başlayıncaya kadar diş ipini çok dikkatli bir şekilde testere hareketiyle tırnaktan aşağı doğru hareket ettirin.

Tırnaklarınıza zarar vermemek için çok dikkatli olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir